top of page
  • Фото автораМіська "Просвіта"

Подорожуйте та пізнавайте Україну

Плануючи відпочинок на літо 2019 року, знайдіть час, щоб помандрувати Україною, чи то у віддалених куточках, де ви ніколи не були, чи то у своєму регіоні, недалеко від своєї домівки. Куди б ви не поїхали, ви неодмінно отримаєте масу приємних вражень!


Щоб змістовно спланувати маршрут, рівненська міська "Просвіта" зібрала цікаві інфографіки про вісім етнографічних регіонів України: Волинь (до складу якої входить Рівненщина), Галичина, Карпати, Буковина і Закарпаття, Київщина і Чернігівщина, Донщина, Південь та Крим. Дуже сподіваємося, що в найближчому майбутньому українці зможуть безперешкодно мандрувати Донбасом та Кримом, що ці території не будуть носити статус тимчасово окупованих чи анексованих, і що нам вдасться успішно інтегрувати їх в суспільний простір України.


Заохочуємо просвітян та мешканців Рівного упродовж літа надсилати нам на пошту prosvita.rivne@gmail.com фоторепортажі про свої мандрівки Рівненщиною та Україною, коротко описуючи свої відкриття. Репортажі з найцікавішими історіями та оригінальними фотографіями будуть опубліковані на просвітянському блозі, а їхні автори отримають цінні подарунки, в кінці літа. Бажаємо незабутніх подорожей!

Автором всіх інфографік збірки "Мандрівна країна" є Ярина Серкез (Михайлишин). Вони були первинно опубліковані на сайті газети "День" (веб-проект "Україна Incognita").










bottom of page